Sanjati Tumačenje: krvarenje iz nosa

Ponekad ljudi ustati ujutro i zapamtite da noći su sanjali krv iz nosa. Naravno, oni odmah žele da znaju - i šta to znači? Možda je to znak? I ako je tako, dobro ili loše? Šta da radim? Sva ova pitanja mogu dati odgovor na san knjigu.

prema sanjati tumačenje, krv iz nosa (i krvi općenito) predstavlja životnu snagu, život moć. Ostale vrijednosti - psihičkih energija čovjeka. Ako ste sanjali da ste tekla iz nosa krv, to je vjerojatno znak da ste na neki način gube vitalnu energiju.

Ali, kao što znate, svako tumačenje snova ne može dati određeni iscrpan tumačenje. Naprotiv - u nekim sanovnik na istom računu se piše jedan, au drugom - suprotno od druge. Ali, kako bi se utvrdilo što je i dalje opcija koje vam najviše odgovara, pokušajte što je moguće da se seti osjećaje, emocije koje ste iskusili u snu. Onda bi sve bilo mnogo jednostavnije: na osnovu njihove vlastite osjećaje, potrebno je samo da odaberete najprikladniju tumačenje od njih.

Postoji toliko mnogo različitih knjiga snova. U nastavku su navedene neke sedativa i onih tumačenja da daju krv iz nosa u toku sna.

Maya Dream Interpretation

Maja stvorili njihovoj knjizi iz snova. Krv iz nosa, prema tome, može imati i loše i dobre vrijednosti. Dobar: Uskoro ćete imati priliku da pomogne volio jedan član ili obitelji. Loše: Uskoro neko pokušati vam nekako povrijediti.

Ruski narod knjiga san

Prema drevnom ruske narodne Dream Interpretation, san krv To simbolizira brzo sastanak s rođacima. Ili - kao opcija - većina njih dobiti neke novosti.

Plemića san knjiga, uredio N. Grishina

Video: Kako brzo zaustaviti krvarenje iz nosa

Ako sanjate ste krv ili Lote - dobiti nepošteni dobiti ili izgubiti voljene osobe, i stoga će trebati moralnu podršku. Piju krv - najviše od svega vole sebe. Ako vaš krv sipa iz nosa - tako brzo u vašem životu doći će mir i tišinu.

Nova obiteljska knjiga snova

Ako sanjate nos krvario dok kontaminiranu odjeću - ste skrivene neprijatelje koji su u mogućnosti da se miješa na neki način svojoj karijeri i tako da je najvjerojatnije učinio. U isto vrijeme smo vidjeli krv na rukama - to je vremena za čekanje za ambulante uljeze.

English dream knjiga

Ako sanjate san, krvarenje iz nosa koja teče previše u izobilju - onda će uskoro doživjeti veliki novčani gubitak. Prema drugoj verziji, krv iz nosa u toku sna - brzo gubitak vrlo bliske i drage osobe. Ako se pripremate za vjenčanje - možete uskoro izgubiti svog partnera, a ne da ga se udala, svađali preko neke trivijalne sitnice.

ezoterične sanovnik

Prema ezoterične san knjiga, krvarenje iz nosa, ako je jedan - na probleme sa članovima porodice. Ako je neko drugi (nečiji san počeo da krvari iz nosa) - raznih prirodnih katastrofa i nepogoda. Ali, da li imate ni na koji način pate.

Dream Tumačenje Meneghetti

Dream Tumačenje na ovom krv teče iz nosa, to znači da bilo koji latentna fizičkih mana, neke bolesti o kojima ste još uvijek nije ni svjestan. A ako ova krv je na rukama i vidiš ih krvarenja - Ova oznaka na činjenicu da će uskoro ćete početi da jure fatalni kvarova, problema svih vrsta.

Islamska tumačenje snova

prema Islamic san tumačenje, krvarenje iz nosa - na činjenicu da će uskoro neovlašćeno nekretnina je da ste iz nekog razloga nisu dozvoljeni. I da li će isti san vidi kralj - on će se uzdržati od sticanja te imovine.

Dream Tumačenje Nostradamus

Kao što je ruski tumačenje folk san, san tumačenje Nostradamus predskazuje da će uskoro ćete upoznati sa rođacima.

Kao što možete vidjeti, tumačenje je sasvim drugačija, pa odaberite glavnu i vođeni svoje osjećaje, emocije. Dobar način da shvate svoj san - da sluša svoju intuiciju. Ako ste se probudili u depresivno raspoloženje, što ne mijenja još nekoliko sati, a onda najvjerojatnije, to je bio loš znak. Ako se u visokom - nešto dobro.

Ali mi ne treba očajavati, čak iu siromašnim predvescheniyah. Spavanje - to je znak upozorenja da se s obzirom na vrijeme da promijenite život.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo