Pasti sa visine - koji kaže san knjigu? Visina u snu to znači?

Jedan od najstrašnijih snove, koji je, možda, sanjao svako - to je san u kojem je čovjek pada sa visine dole. Šta to znači u visini san i kako se to tumači raznih sedativa, mi ćemo naučiti iz ovog članka.

visina sonnik

Francuski sanovnik

Po tradiciji, ovaj san knjiga padajuće znači sve vrste teškoća i problema. Važno je da se ono što se događa nakon što je osoba pala. Kada je ustao, san obećava pobjedu i povoljan ishod događaja u stvarnosti. Ali, ako je pad završio tragično, a ljudi ne mogu ustati, a onda u stvarnosti morate čekati nedaće i loše vijesti.

Pojmovnik sanovnik

U skladu sa interpretaciju podataka san knjigu padajuće treba shvatiti kao uvredu, koji će vas dovesti do uskoro. Vjerovatno, vaš ugled će biti uništen.

Ženska sanovnik

Pada sa visine na žene knjizi san - to je znak da će uskoro ćete morati riješiti sve probleme. Međutim, ova priča obećava da ti to možeš. Međutim, ako padneš teško pogoditi, a zatim u stvarnosti biti spreman za ozbiljne materijalne štete ili čak i raskid sa ljudima koje volite.

sanovnik pasti sa visine

psihoanalitička tumačenja snova

Vrlo višestruk tumačenje nudi psihoanalitička tumačenja snova. Visine i pada na njima tumačiti kao nesigurne situacije u stvarnosti, postoje problemi i neuspjeha. Osim toga, pad vidi u njemu, kao simbol izloženosti negativan efekat ili samo u vlasti svojih neprijatelja. Kao simboličan pokop sna može značiti brzu smrt - tako da pruža da ostvari taj san knjigu. Pasti sa visine za žene, osim navedenog, to može značiti seksualni odnos. Ovo tumačenje je zbog brojnih fizioloških udruženja, kao i definiciju "palih žena."

strah od visine u snu

Ako u snovima vidite pada sa visine od druge osobe, to je shvaćeno kao nemanifestovano želju za smrću. Međutim, za muškarce to može imati drugo značenje - naime, latentna želja da ovladaju je pala žena, navodi se u snu knjigu. Skakanje s visine, unaprijed diže brdo - to je znak manifestacije instinktivne straha od vlastite napuhanim ambicija, strah od poraza i neuspjeha. Također, pad može značiti prelazak iz aktivnog rada u pasivnom stanju čekanja, promijeniti način razmišljanja. Ako padne u dna ponora, nudi san knjigu razumjeti kako svoj bezdan samoće ili očaja. Alternativnu verziju tumačenja ponora - podsvesni um. To je pad u provaliju u snu znači da u stvarnosti morate osjećati potrebu da stupi u kontakt sa svojom svesti, da se osjećaju potrebu da se produbi nivo života.

Dream tumačenje Medea

Kao upozorenje od predstojećeg nesreća predlaže da shvate pada sna knjige. Pada sa visine u snu znači gubitak bogatstva, ugleda ili statusa u stvarnosti. Također, ovaj san može značiti da će vaša tajna biti otkrivena, a vi ćete saznati. Ako imate pasti u jamu, onda to može značiti, osim gore navedenog, bolest hitne pomoći. Strah od visine, pa čak u snu da se probudi u jesen - je dobar znak koji kaže da se stvari počinju da se poboljša.

Video: DREAM - Falling u snu

Dream Miller

Ako padneš u snu ste povređeni, to je znak gubitka u stvarnosti. Moguće je čak i da je izdaja prijatelja. Strah od visine se smatra dobar znak u snu, pogotovo ako padne. Takav strah Obećavam vam pobjedu u borbi sa svojim problemima i budućeg uspjeha.

pada sa visine

psihološki sonnik

Kao takav, pad u snu je znak povećanog interesa, ako vjerujete u ono što on kaže, ovaj san knjigu. Visina je svoju spremnost da u poteškoćama. Ste skloni popustiti, a ako niste učinili, san pokazuje zamah. Također, takav san može značiti gubitak samokontrole, osjećaj bespomoćnosti i očaja.

Dream Tumačenje Azar

Pozitivan tumačenje tumačenja sna je drugačija. Visine, odnosno padaju od njega, tumači se kao promocija, razvoj karijere, širenje sfere uticaja, i tako dalje.

The American Dream Book

Prema ovom snu knjigu, pada sa visine je simbol pada kada pokušavaju da nauče kako da hoda. Takvi snovi odražavaju vaše napore da se nosi sa stvarnošću, da pronađu svoje mjesto u životu i riješiti njihove probleme. Osim toga, u skladu sa san knjigu, visina je znak vaše sumnje u sebe i svoju sposobnost.

English dream knjiga

Ovaj san knjiga postoje četiri varijante tumačenja sna u kojoj morate pasti sa visine. Prema prvom značenju, san govori o gubicima i gubitak svoj trenutni status. Druga opcija je više specifičan i pogodna je samo za one koji su u stanju ljubavi. San u ovom slučaju se tumači kao uzaludan pokušaj da se izgradi odnosa - oni i dalje rade ništa. Treći vrijednost je povezana sa obavljanje trgovine i poslovanje. U principu, financijske gubitke i težak period - to nagoveštava za poslovne ovaj san knjigu. Visine i pada od njega, po četvrti tumačenje znači brodoloma i loš način. Ovo se posebno odnosi na one koji će putovati brodom. Negativni vrijednost u ovom slučaju je san kada treba da skaču u vodu sa visine.

sonnik skok sa visine

Oriental Dream Book

Shvatiti kao dobar znak da je san knjiga san u kome pada dole se osjećate strah. To znači da vaši problemi biti uspješno riješen. Što je još gore, međutim, stvari idu, ako padneš u provaliju. U ovom slučaju, moramo čekati za gubitak i pogoršanje odnosa s najbližima. Ista sredstva i san u kojem ste ranjen u jesen zamisliti ništa.

Video: Dream tumačenje snova tumačenje Visina sna

idiomatski sanovnik

U ovom slučaju, prevodilac nudi proći kroz udruženja sa izraze kao što su "demoralisana" i "potonuti na dno." To znači da je san treba shvatiti kao znak unutrašnjeg degradacije pojedinca. Postoji, međutim, i druga strana je odbila izrazom "down to earth". Iz njega je izveden drugi tumačenje sna, koji govori o pronalaženju smisla za realnost, probudio u čoveku realizam.

Imperial sanovnik

U principu, carski san knjiga nudi razumijevanje pad kao ilustracija neadekvatnost sopstvenih u trenutnoj situaciji. Ovaj san ukazuje na to da sve radnje koje se preduzimaju u stvarnosti - nema smisla, i haos u glavi. San takođe ilustruje svoj duhovni pad, gubitak i ludost. Na fiziološkom nivou također može najavljuju bubrega, jetre i slezene.

skakanje u vodu sa visine

Islandski sanovnik

Tumačenje ovog sna knjiga je jedinstvena. Dakle, on predlaže da shvati pada kao gubitak časti u stvarnosti.

Italijanski sanovnik

Prema italijanskom san knjiga, spustite može se govoriti o svojim latentni strah od gubitka trenutnog statusa i karijere dostignuća. On je također rekao da je zbog toga, vi ste pod uticajem stranac i ne posjedujete puna. Drugi mogući vrijednost je povezana sa smrću ovog sna knjige. Bilo u smislu da imate jak strah od smrti ili teške bolesti, ili kao pokazatelj smrti neke od vaših odnosa, planove ili želje. Također san u kojem čovjek vidi sebe u padu, da ga obavijesti o njegovu nesposobnost da stane na svoje noge - u figurativnom smislu te riječi. San se može smatrati kao alegorija kolapsa erotski želje i nade, komunicira sa bilo kim.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo