LED vijence za ukrašavanje kuće i ulice

Uoči zimskih praznika, kada padne mrak ranije, na ulicama su divne dekoracije - drveće i nagib krova iznad ulaza u zgradu i vrata i prozore. LED vijencima svih vrsta i boja čine svijetle večeri, a raspoloženje postaje malo magije. Na kraju krajeva, male sijalice tame zadebljava i postaje baršunasta, gotovo opipljiv.

LED vijence

Izgleda da se nađemo u bajke svijeta ispunjen magičnim treperenje svjetlosti. Ovih dana početi davno prije Nove godine, a zahvaljujući činjenici da je LED string, koji rese visi lijepo od žice centralnog ulicama, sija tiho u večernjim satima tami, naš osjećaj svečanosti budućih događaja ispuniti srce. I mi smo, kao djeca, vjeruju u čuda, u stvari, da će vrlo brzo doći ispunjeni najdraža želje.

Božić vijence - radostan svijet

U gradu je broj vijence koje krase prozore i žice, drveće i prozora, povećanje za Novu godinu. Uvod u slavlje ne može ostati nerazumljiv čak i za strane posjetitelje - tih i svijetle LED vijence su uključeni u kreiranju svečanoj pozadini. Multi-boji svjetla kroz zamagli prozore transporta i apartmani cvetanja prekrasnim cvijećem i vijencima svojstva glatko pletenica žica i grane drveća stvoriti cijeli svijet, a sada je prostor igra sjene i svjetla. Divljenje i radost djece doživljava sve one koji nisu ravnodušni prema ljepoti. Spontanost i vjeru u bajke probuditi ponovo u romantike i ljubitelje čuda.

Video: Božić iluminacije, LED vence girlyandy.Montazh.

LED vijence kiša

Odmor sa magic vijenac

Nova godina je definitivno porodično slavlje, i ukrašena vijencima, ikad postaje relevantan u ovih dana. Ali tradicionalna korporativne proslave uoči novogodišnjih praznika odnose se i na radnim grupama. Događaja koji se održavaju u čast Nove godine, često idu direktno na radnom mjestu, a ako nije simboličan smreke ili bora, obučen lopte, lukove, zvijezde, ili ledenice na vrhu, ili barem grane zelene ljepote bogato ukrašen s LED.

Video: Svečana osvjetljenje kuće, LED festoon Fringe

LED Božić Garland

Zašto dizajn LED vijencima toliko popularan

LED vijence postao popularan ne tako davno. Dvadesetog stoljeća bio je proboj za gudače, koje su formirane sa vlaknom, i dvadeset prvi - za LED elemenata. Bez njih, danas je nemoguće zamisliti bilo koji grad ulica ili kuća za odmor unutrašnjost.

Zašto LED vijence stekao toliku popularnost? Oni imaju niz značajnih prednosti u odnosu na žarulje sa žarnom niti. serija priključak vijencima godina prošlog stoljeća može slomiti ako je jedan od sijalica izgori od strujnog udara, na primjer. Osim toga, sa žarnom niti daje žućkastu nijansu koja čini prigušeno svjetlo kroz obojeni premaz sijalica.

bijele LED Žarulja

Garland LED Božić će biti dug i čak iu slučaju izgaranja jednog od sijalica sve to izlazi. Takvim prenapona izgradnja više stabilna. Još jedna velika prednost je učinkovitost: LED vijencima nekoliko puta troše manje energije, a samim tim i njihova upotreba je duže postao i praznik koji daju potpunije.

Čestitamo svaki od sijalice

LED vijence pojavio ne samo na granama drveća u parkovima, alejama uređenje i davanje u šetnju preko romantičnom raspoloženju, ali i na izlozima, na fasadama kafića i kina u centralnim ulicama grada. Zabava čekaju svoje posetioce i obavijestiti ih da su mjesta dodeljene u večernjim satima sumrak živopisan i izražajan kiša vijencima, budite sigurni da daju uzbudljive i nezaboravne trenutke.

LED Ledenica vijenac

Grad je ukrašen fasada je ugodan prijateljski stanovnici obećavaju da će jedni druge, čestitajući sa predstojećih praznika, i naravno, marketing tehnike za privlačenje posjetitelja. LED Žarulja "ledenice" možete ukrasiti lijepim krošnja pored primamljivu kafića, gdje je uoči Nove godine je nešto neobično na meniju ili organizacionih programa.

Forma street vijence

Ove vijence su naširoko koristi u ulicama, jer su otporni na vlagu, njihove žice su dovoljno fleksibilni da pletenicu lijepo polova i grane.

Odvajanje odmor izloge su često ukrašeni vijencima, koji prepliću ukrasnog drveća ili geometrijskih oblika. Ponekad svjetla ostaju na za cijelu noć. Jedna od glavnih prednosti LED Strings - je sigurnost. Žarulje ne zagrijavati, šansa od požara ili kratkog ima malo, pa čak iu ledeno noći žice nisu peremerzayut.

LED Žarulja Fringe

dobru tradiciju

Sve svoje omiljene novogodišnju ne samo ugodan za djecu. Sa pojavom ogrlice i starije generacije u užurbanog bez obzira na datum, iznenada se nađe osjećaj čuđenja. I predskazanje dobra i dobra je ispunjen toplo srce i podsjeća nas porodice, u neposrednoj blizini i dragi ljudi. Tipična za zimsku sezonu LED string "ledenice", od kojih su razne oblike ispleli trake svijetle (kugle, zvijezde, cvijeće, kovitla, linija, kiša) daju osjećaj radosti djece uoči Nove godine.

Video: Božićni ukras kuće, LED festoon Fringe

Ponekad je to svjetlo prozorima, je uređena sa slikama, i stubovi u kući. Tradicionalno, on ukrašava drvo svjetla Božić. A čak i ako klasične bijele LED festoon twist oko grane bora, simbolizira približava odmor.

LED vijence

Na ulici Zimski motivi vijencima ne manje od šarmantan i elokventan. Pored toga, noću svjetla vidljiviji sijalica. Tipovi vijence su razne: LED Božić vijenac može biti u obliku zvijezde i pahulje, od svjetlucavi traku ploče šire cijeli odmor: sanke Deda Mraza, sjajne jelkama, snjegovi i zečeva.

Marketing sa svijetlim nenametljivom

party atmosferu, koji pomažu da se stvori vijencima, vlada u trgovačkim centrima, u hodnicima, u podzemne železnice. Hodnicima i pokretne stepenice, stepeništa, koja je uređena sa LED Žarulja "Fringe" postati čarobno. A to znači da ovaj praznik je svuda.

Video: Božić Garland LED svjetla boja

Lijepo postavljen običan vijenac s LED rasvjetom oko rukohvata na ulazu u zgradu ili uređenje je prenosiv stopera, možete kreirati svijetle oglašavanja za mjesta na kojima nježno pozvati posjetitelja. Sijalice izazivaju osjećaj udobnosti, porodice toplinu, dakle, najavite podsvjesno sensing, potencijalni kupci mogu izgledati "u svjetlo" čak i iz osjećaja pripadnosti ovih senzacija. Nakon što je popio šolju kafe, samo zavalite i uživajte u svijetle i ugodan pogled, ljudi će otići, uzimajući ga u stanje sreće. Vijence često proizvode utisak topline, čak i ako je vrlo hladno, ukrašavali svoje fasade i drveće, će zagrijati unutra.

Svečanosti i vijence

Vjenčanja, rođendane, godišnjice, posebne datume, koji se nalaze u restoranima ili na otvorenom kafića do kasno u noć, obično pribjegavaju ovaj jednostavan i efikasan način da se prostor oko kompanija posvećena misteriju onoga što se događa, stvarno lijepa. LED vijence, kiša sjajna sićušne sijalice, padaju na drveću, na farmi pod krovom, stvarajući iluziju zvjezdanog neba ili svemira. Stotine malih svjetla, može proizvesti različite efekte: treperenja, nestaju, a zatim buknuti, prolaze kroz talas i upaliti u različitim bojama. Čak i najobičnije bijele LED Žarulja u dizajnu, bez dodatnih elemenata će izgledati svečane i lijepa. Ponekad stranke koje održavaju određeni stil, a izvodi u jednoj boji. Prekrasna visi sa plafona, ispunjavajući prostor sa svijetlim, LED vijencima, "kiša", posebno u visokom foajeu i klupske prostorije sa visokim stropovima, proizvesti dojam prostora.

Video: Božićni ukras kuće zemlje, koliba dekoraciju, Božić iluminacija kući

LED Božić Garland

Unisono snovima

Gradske kuće bore "razgovor" o predstojećoj svečanosti i sokacima oživljavaju čuda. Električne žice, koje vise vence sa putovanja zmija, živa i požuri da uronite u ovaj misteriozni svijet. Čini se da će se to dogoditi je najvažnija stvar i najvažnije čudo da je sada vrijeme kada zvezde okupili i želja ostvari. I neka to vjera inspiriran ljepotom svjetlila, ali kažu snove. I kada je cijeli svijet dolazi da se sretnu, obojena svjetlila, ne vjerujem da je jednostavno nemoguće.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo