Dječje bicikle Stels: pregled, modeli, funkcije i recenzije

Činjenica da je dijete bicikl - to je nešto više nego samo igračka, možda, mi ne govorimo. Svako od nas je posjetio divnu zemlju svog djetinjstva, i svako ko je imao sličan prvi lični transport, sjeća da je dobar bicikl - to je pravi, koji je napravljen toliko otkrića i koji je predstavio niz novih, nezaboravno iskustvo.

Ako želite napraviti poklon za bebu, a on će učiniti apsolutno mi se, naravno, vole bicikl, na primjer, jedan od Stels brenda modela.

Zašto preporučujemo da obrate pažnju na biciklima od Stels?

Danas, mnogi proizvođači proizvode dječje bicikle, ali ne sve od njih svakako može ispustiti izjavljuju da se njihovi model - jedan od najboljih, najmodernijih i pouzdan. Ali ruski Stels kompanija može učiniti. Tokom godina svog lidersku poziciju na tržištu za dječje proizvode kompanija naučili proizvoditi ne samo visoko kvalitetne bicikle, ali i uspeva da redovno uvođenje novih tehnologija u proizvodnju, čime bicikli za svaku novu generaciju ljepšu, svjetliju i sigurnije.

Danas, dječje bicikle Stels - je sinonim za kvalitetu i sigurno kretanje naše djece.dječje bicikle Stels

Glavne karakteristike po kojima Stels je stekao povjerenje roditelja

Jasno je da je dijete i roditelji biraju bicikle, s obzirom na potpuno različitim kriterijima. Deca žele brzo i lijepe tri-kotačima ili dva točka prijatelj, ali mama i tata na prvom mjestu za testiranje svoje kvalitete i pouzdanosti. Dječje bicikle Stels meč i ostale kriterije, tako da uživate u svemu. Dakle, glavne karakteristike ovih bicikli su kako slijedi:

  • Visoko pouzdan okvir od aluminija. Ovo je jedan od najlakših metala, tako da se vaš mrvice neće biti teško kretati ili proširiti vlastite bicikl. Također, aluminij nije otporan samo na koroziju, ali i deformacije kojih može doći tokom mali "slučajno" ili bicikl padne.
  • Poliester premaz: ona daje trajnost lijep izgled bicikla, tako da ogrebotine na njemu će biti veoma dugo vremena;
  • Sve dječje bicikle Stels «naoružani" širok kotači na napuhavanje. Imajte na umu da takav dizajn omogućava bebi da se osjećaju manje tokom skijanje poteškoćama na tom putu, zbog visokog nivoa amortizacije.Dječiji bicikl Stels pilot

Nekoliko više mogućnosti, što će biti zanimljivo znati roditelje

Pored navedenih osnovnih "plusevi" bicikla Stels, želim da vam kažem o dodatnim prednosti koje im one majke i očeve koji su već kupili za svoje dijete bicikl brendu, ostavljajući pozitivne povratne informacije.

  • "Duet" prednje i zadnje kočione sisteme: izgrađena je oba sistema učiniti Stels poželjno u očima svakog djeteta, to nije dijete treba da se prilagode "prevoz" i da koriste predloženom sistemu, to je slobodan da izabere ono što je više prikladan za korištenje za to.
  • Podesivi i vrlo mekan sjedište: bio plus, što omogućava još jedan parametar podesiti bicikl za potrebe vašeg djeteta.
  • Pogodan ručka kontrola za roditelje je važan plus za mame i tate koji kupuju prvi bicikl za svoje mrvice, i bit će još neko vreme da učestvuju u upravljanju.
  • Nekoliko dodatnih točkova: dijete još nije naučio kako da se održi ravnoteža? Ne brinite - sa dodatnim Greatest točkovima sada možete ići.

Također svidi odraslih i veliki asortiman bicikala ovog brenda. Tako da zaista uklapaju u model je idealan za vaše daze.dječje bicikle 16 Stels

Mi smatramo da u najpopularnijih modela detalj

Za one koji nisu ranije čuo za bicikl iz Stels, predlažemo da se razmotri opis najpopularnijih i najtraženijih modela koji su ostvarili samo pozitivne povratne informacije od kupaca.

Stels Pilot

Bicikl Stels Pilot serija uključuje sasvim drugačije u bicikle veličine, koji su dizajnirani za djecu različitih starosnih kategorija. Glavne karakteristike koje ih ujedinjuju:

Video: Stels Pilot 130 18 2016 pregled bicikla.

- robustan aluminijski okvir: čini bicikl lakši u odnosu na bicikle za djecu od drugih proizvođača, koji su napravljeni od drugih metala;

- Dječiji bicikl Stels Pilot ima čelična viljuška, čineći ga sigurno i siguran;

- Model "Pilot" imati rezervni kotač (odvojivi), koji su visoke kvalitete i značajan izdržljivosti;

- točak bicikla na takvim dovoljno visok, ali njegova visina, kao i nagib se može podesiti;

- ergonomski sjedište: ovo je vrlo velika prednost, jer klinci koji su tek uče da voze, ili čak i znaju kako da se održi ravnoteža je vrlo važno da se osjećaju ugodno za volanom svog prvog transporta;

- dva kočnice (stopala i ruku) -Dječiji bicikl Stels pilot 16

- krug je potpuno zaštićen, tako da dijete ne samo sigurno, ali i uvijek čist;

- meka zaštitna podloga na volanu - je još jedan plus, koji vam omogućuje kako bi se povećala sigurnost svakog putovanja;

Video: Stels Echo decembar 2016 sa pregledom ručke bicikla.

- zvono na upravljaču - Pa, kao što možete učiniti bez ovog dodatka;

Čak i poseban blatobrani preko točkova takvih Bikes - oni su napravljeni od čelika, i stoga, pada i ogrebotina ne plaše.

Stels Echo

Svaki bicikl za djecu Stels Echo - na svoj način, a posebno šarmantan. U isto čelični okvir zajedno sa kruta vilica i jednostavno dovoljno u kontrolu kočnica čini vrlo praktičnim za obuku početnika biciklisti. Jedan od najpopularnijih modela Stels Echo sa dvanaest-inčni točkovi "naoružani", pa čak i koš, pa čak i sjedište za igračke.

Potpuno zatvorene lanac i osigurati krila, zaštitni jastuci visokog kvaliteta na točku - to je sve evropske kriterije kvalitete, koji je u potpunosti u skladu sa ovim biciklom.bicikl za djecu Stels 18

Stels Jet

Bright, samodovoljan i vrlo elegantan - to su prvi utisci je bicikl za djecu Stels Jet. Ova serija je dizajnirana za mobilne, vrlo aktivna djeca. Spolja, oni izgledaju kao male kopije odraslih sport bike high-end kvalitete. Možda je to zato što su toliko popularni sa malim Shalunishka. Roditelji ih volio za njihov visok nivo pouzdanosti, dva montiran tip kočnica, zaštićeni meka valjak točka, meka praktičan štit na okvir. Krila - čelika, tako da se povremeno pada bicikl nije strašno. U seriji Stels Jet možete pronaći i bicikle, koje su pogodne za obuku mladih vozača i odraslih i brzo opcija.

Izbor bicikl za dijete od veličine kotača

Većina ljudi koji su ikada suočio sa problemom izbor bicikl za dijete, dobro je poznato da, u zavisnosti od uzrasta i potreba da se izabere bicikl. To je dvanaest točka pogodan za mališane. I što je više vaše dijete, više "ozbiljne" Moguće je da izaberete "gvozdene prijatelj".

Video: Stels pilot 140 16 2016 pregled bicikla djeteta.

Stels sa točkovima u 12 inča

bicikl bilo koje dječje Stels 12" pogodna za djecu koja su navršila godinu i po godine. Proizvođač preporučuje kupnje takve "baby" za djecu do tri godine. Svi oni (bez obzira na opseg) su veoma pouzdani, dobro sklopljen, imaju dvije vrste kočnica, osigurati volan sa mekanim, pouzdan, krila i lijepa točka. Boje - vrlo različiti, tako da će vaše dijete biti u mogućnosti da izaberu bicikl na kojem je iskreno vole vožnju.Dječiji bicikl Stels echo

Svi bicikli Stels sa dvanaest-inčni točkovi - odličan način da se započne istraživanje pokreta i brzinu. Takva promjer je idealan za nije previše brz razvoj hodanja i mali čovjek ravnoteže, što je još uvijek nepoznati.

Studija i druge karakteristike svakog modela kako bi stvarno dobra kupovina.

Stels sa točkovima u 16 inča

Dječje bicikle Stels 16" - ograničenje snova djece u dobi od tri do pet godina. Oni su već brže od bicikla s dvanaest-inčnim točkovima, ali nivo njihove pouzdanosti, sve u isto visokom nivou. Najpopularniji među djecom i njihovim roditeljima ispostavilo se da je bicikl Stels Pilot za djecu 16". Vjerojatno, to objedinjuje sve važno za roditelje da kvalitet i dizajn toliko impresioniran mladi vlasnici. Podesivi volan i sjedište omogućavaju "set up" bicikl pod anatomske karakteristike figure (to jest, pod rast i najudobniji položaj za kontrolu upravljača "prometa" za vrijeme šetnje). Bih također naglasiti činjenicu da bicikli Stels potrebno da prođu pred ekranom za sve nivoe sigurnosti i snage, tako da njegova kupovina sigurno neće tvoje razočaranje.

Stels sa točkovima u 18 inča

Dječiji bicikl Stels 18" - savršen poklon za svoje potomstvo, koji je već napunio pet. Točkovi takvih modela je već prilično velika i teška, a dijete je manje godina jednostavno ne može da se nosi sa svojom palicom. Naravno, tu su i dodatni kotač (ako je dijete još uvijek neizvjesna vožnje), isti težak okvir, čelik krila, dvije vrste kočnice, pa čak i prtljažnik - što je još potrebno za dječju bicikl?Dječiji bicikl Stels jet

Svi bicikli ovog brenda su vrijedne vaše pažnje, jer je njihov kvalitet je mnogo bolji nego kvaliteta dječje bicikle ili sličnih modela iste cjenovne kategorije. Konačne preporuke o izboru koji ne zaboravlja podsjetiti se čak i proizvođači: izabrati ovakve stvari samo dijete, jer ona treba da ima svega na njemu.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo