Smart igračke iq igračke, ili djelotvorne nastave

Video: IKEA Toy Cutting Za čičak Riba Povrće Kuhanje Duktig Igračke

Najbolji način da se nauči dijete - igra. Korištenje pametnih igračke Iq igračke, baby lako i zabavno da uče o svijetu, gledajući novih znanja kao zabavno i uzbudljivo aktivnost.

Smart igračke - što je to?

U svakom periodu razvoja zahtijeva određene igračke. Dakle, mrvice da pomogne svijetle i sigurno teether da lagano trlja desni. Unutar prijatno šuštanje lopte, i grab i držite kreten zgodno. Zvečke, sovochki i lopatica, plutajući otok u kadi, u kojoj beba može promijeniti smjer mlaznica, pjevanje životinja, sa preklopnim kocke u jednu cjelinu slika, krater, gdje želite da udariti loptice - lista razvoja igara je dugačak i raznolik. Neprimetno za dijete pametne igračke Iq Igračke pomoći najmanja brojka, koja je potrebna vlastite prste i kako upravljati njima. Nastavnici i pedijatri su jednoglasni: najbolje od male pokrete djeteta, što je veći kognitivne sposobnosti.

Video: Setovi za šivanje na šivaću mašinu - CREATIVE Igračke za bebe Kids igračke

Smart igračke iq igračke

Roditelji koriste edukativne igračke sa sobom donosi ono neuporedivo zadovoljstvo: da vidi entuzijazam Vaše bebe i čuti kako se smeje - nezaboravno iskustvo!

Video: Razvoj igračka Huile Igračke Dancing autobus (908)

bicikl prst

Smart igračke Iq Igračke ponuda i slično. Fingerskeyt upravo kopira skejtbord, mijenjati samo veličina. "Ride" može biti bilo koju ravnu površinu, koristeći samo 2,3 i 4 prsta. Veliki i mali prst u Kataniji ne sudjeluju. Grešaka smatra fingerskeyta pasti na pod. Igra je toliko fascinantno da snima ne samo djece i mladih, ali i starijih osoba. Natjecanja do amateri, ali sada postoje rasprave o tome kako da prepoznaju zabava sport.

Video: Bright igračke za bebe. Raketa i policijskih zrakoplova - WOW IGRAČKE Igračke za bebe Kids igračke

Shop Smart igračke iq igračke

Ništa manje zanimljiv i zabavan, koji se teško može pripisati samo za zabavu. To je prije svega puno sorti yo-yo ili večna vrhu. Prototip yo-yo je pronađena u proučavanju egipatskih piramida, ali to ne postane manje zanimljiv. Milioni djece postavljaju pitanje na svijetu zašto nije pao? Odgovor se može dobiti u školi u studiji fizike.

Od davnina je došao i zagonetke, u Skupštini dijelova koji mora odgovarati točno. Ali Stirling motor - to je počast igračka napredak za učenike. Odlično vozovi logika Rubikove zmija pozadinskim osvjetljenjem. Smart igračke Iq Igračke omogućiti da se "osjetiti" magnetno polje, i skup magnetne levitacije. Tu je večna igračka Newton klatno, i mala veličina nije uticalo na zakonima fizike.

play setovima

Gotovo svaki veliki grad ima radnju pametne igračke "iq Igračke"Gdje možete kupiti ove setove. Djevojke čari elektronske kuhinju sa svime što vam je potrebno: štednjak, pećnica, sudoper, hladnjak i stol sa puno polica. Na peći sve šištanju i gurgles, a raste u obliku torte! Na ovoj kuhinji možete organizirati pravi ručak čak i za djeveruše sa lutkama!

Video: Kako poboljšati inteligenciju dječaka. Edukativne igračke. Igre za dječake.

Viteza dvorac, pravi staje, supermarket, servisna radionica, dizalica kula, parkirati različita automobila - sve to dijete može sastaviti svoje ruke. I Tyrannosaurus i Triceratops, delfin u ovom basenu, satni mehanizam mašine, traktore i buldožeri, satni mehanizam puževi, kornjače i patke, vojnici sa karticama - prekrasan svijet dječje mašte nema kraja!

pametne igračke iq igračke online shop

Djeca mogu izmisliti neverovatnih priča sa najviše obične stvari, a kamoli kompleti profesionalni razvoj pobuditi svaki klinac.

Izbor budućeg zanimanja

Da bi se shvatio ko će biti beba može biti u njegovoj igre - za to i postoje pametne igračke "iq Igračke". Internet prodavnica ove velike igračke na raspolaganju u bilo kojem području, čak iu najudaljenije selo. Dovoljno da se počne sa vaše dijete uzeti u obzir opseg početnom ekranu. Realno mikseri i helikoptere, traktore i tenkova, dugo teretnih kamiona, multi-funkcija na daljinsko upravljanje robota, racing čamce i SUV vozila - sve to će odrediti opseg interesa djeteta.

Kreativne igračke su napredovale 3D-poput ručka, koji omogućava da se model objekata iz rastaljenog plastike. Plastične se isporučuje sa 9 brzina, a može se promijeniti temperaturu.

pametne igračke iq igračke Prodajna mjesta

Rezultat zavisi samo od mašte: blokada, običan ili lopta Portet može poyavlyatya sa jednakim vjerojatnost. Pištolji za tetovažu setove za modni dizajn i scrapbooking, cirkoni, mozaici različitih subjekata - jednostavno nisu navedeni.

Aktivnosti za odrasle

Model aviona, automobila, brodova i helikoptera - vječna tema za tate. najbolje čvrstih muškaraca Pretvara se u kockanje dječaka, kada su se u ruke pametnih igračaka Iq igračke. Adrese prodavnica nije tajna, i montažnih modeli mogu se naći ovdje za svačiji ukus. Veliki užitak za lijepljenje poznate helikoptera "Black Shark" i jednako poznati jet instalacije sovjetskih vremena "Katyusha". U istom redu su istorijske sovjetske Truck ZIS-5, britanski tenkovi "Matilda" i anti-tenkovskih topova. I snajperske puške, jedrilice, božićnih ukrasa, lokomotive, montažne retroavtomobili - cijelu povijest umjetnosti u nekoliko svijetle kutije! Teme koje će komunicirati sa neiscrpno trenucima igra dijete su nezaboravan porodični uspomene.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani

WikiEnx.com
Ljepota Putujući Zdravlje Veze Dom i porodica Intelektualni razvoj Prostota Hrane i pića Umjetnost i zabava Posao Formacija Marketing Vijesti i društvo